Sider

søndag 20. juli 2014

Sakrisøy og Ramberg

Søndag var vi samlet en hel del familie i det lille huset  på Kvalnes. Vi var tre voksne og fire barn i huset, og to voksne og en hund i telt i hagen.
Været var helt strålende. Nesten sjokkartet varmt for oss som ikke har hatt så mye sommervarme de siste årene.
Vi bestemte oss for å dra til Dukkemuseumet og bruktbutikken på Sakrisøy. På tur utover måtte vi bare ta et stopp på Ramberg. Herlighet for ei strand...
Det var netsen til å miste pusten av. Jeg har ikke klart å fange på film hvor vakkert der er, men til de som drar utover Lofoten en solrik dag; det er verdt å ta et stopp der.

De fire ungene fikk badet og kost seg masse. Vannet var langgrunt og ikke helt isende kaldt (bare nesten).

På Sakrisøy ble det ikke til at vi tok turen innom Dukkemuseumet alikevel - de fire guttungene var ikke så overdrevent interessert i det. Kanskje egentlig ikke de to voksne mennene heller...
Ungene ville iallefall mye heller ligge på ei flytebrygge og kike i sjøen på alt av småfisk og andre rare små sjøvesener, så slik ble det.
Jeg fikk meg iallefall en titt innom antikk-/bruktbutikken der, men synes det vart svært til "turistpriser" på det meste. Mye fint og spennende, men det passet ikke min pengbok så veldig godt - iallefall ikke når vi har andre bruktbutikker vi finner mye fint til en helt annen pris.
Vi spiste en god middag på en restaurang som lå litt nede på ei brygge; nypoteter stekt i olje og havsalt, en fiskeburger og hjemmelaget dressing.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar