Sider

torsdag 21. februar 2013

Åpen hall og Ingo stilte i mål :)


Bilde: Jimmie Ingo i mål og Gussemann på 5 år får prøve å score :)

I går var det åpenhall i regi av DNB. Flere av A-lagets spillere stilte opp. Noe som var STOR stas for våre små hockeyspillere!
For mange av ungene i Narvik har guttan på Arctic Eagles rukket å bli store helter og forbilder i løpet av de siste månedene.
Jobben som er gjort av selve laget, teamet rundt dem og en mengde frivillige har bidratt til at folket i Narvik by for alvor har fått øynene opp for denne sporten.
Hele byen har mer eller mindre fått "hockeyfeber".
De har klart å engasjere et publikum i alderen 4-80 (iallfall).
Til og med ei passe middelaldrende dame som meg er helt hekta på sporten og STORTRIVES i ishallen - både på treninga til guttan mine og på A-lags kampene.
Det er en utrolig engasjerende sport, med masse spenning og fart. Tempoet i sporten gjør at det sjelden eller aldri blir kjedelig å være tilskuer.
Anbefales på det sterkeste!

Her under følger to små videosnutter fra gårdagen, da Arctic Eagles fantastiske keeper stilte opp i mål og små og store fikk prøve å "utfordre" ham.

Aron scorer må på Ingo:


video

GUSSEMANN GJORDE ET TAPPERT FORSØK:

video
1 kommentar:

  1. Flinke guttan! Det gjør godt i mammahjærte når di store "guttan" tar sæ tia og vise så tålmodihet me di små stjærn vårres. Ikke nåkka rart at vi stortrives i halln, og æ håpe virkeli dæm ønske å fortsætte i mange år tel. Rægne me vi sees på lørdag tel ny dyst i halln! -klæm-

    SvarSlett