Sider

lørdag 4. august 2012

Sommerferie i egen by

I år blir det hjemme ferie på oss. Gubben min har lite ferie og det ble nå bare slik i år at vi ble hjemme. Kjenner at det faktisk er veldig godt å være hjemme og slappe av, men samtidig få gjort mye av det som man får lite tid til ellers.
Det er nå faktisk en hel del trivelige ting man kan finne på her hvor man bor, og for barna sin skyld så er det mange ganger ikke de største opplegg som skal til for at dagen blir litt spennende :O)

Her om dagen var vi oppe ved vannkraftverket og kiket på byen vår fra høyden. ............

I går dro vi til byen en tur. det var med stort interesse de studerte den "biske dama" i parken. En statue som vi forøvrig kjører forbi så og si hver eneste dag, men det var noe helt annet å klappe på og se på den på nært hold.Ungene som var bitt av "Se-på-utsikten-basillen" ville opp i høyden. Derfor dro vi til det nye Rica hotellet og opp i 16:etg. Der har de en hyggelig, men skrekkelig dyr cafe'. Tiltross for at mellomstemann ble uvel av den raske kjøreturen nedover med heisen, så måtte han nå være med og snurre litt :o)

I dag skinner nå faktisk sola, så tro hva skal finne på...?
Skal ta en kopp kaffe og legge en plan.

1 kommentar:

  1. Vel overstått til gutta dine... Det er, som du sier, masse å finne på i Narvik, men greit å få påminnelser om det:) I dag planlegger jeg tur i Kobberstadløypa med gutta, der er vi jo ellers bare om vinteren:)
    Fin søndag:)

    SvarSlett