Sider

tirsdag 27. desember 2011

Hvitt på marka

Endelig kom julesnøen og det er hvitt på marka! Bildet er forresten tatt på baksiden av huset. Vi bygget ut for noen år siden og etter det så ser huset litt snodig og asymetrisk ut. Et vindu her og et vindu der, men, men vi fikk god plass og alle ungene fikk eget rom ... ;o)
Etter noen dager nå med mye "innekos" så var det godt å komme seg ut, få frisk luft og bevegd litt på seg. Gubben og jeg gikk ut med guttene våre og sparket litt ball. Kjente at kondisjonen ikke er helt på topp...(må få gjort noe med den på nyåret ;o)
Det er igjen svært stor flo. Faktisk er vannstanden så høy akkurat nå at havet er like oppe i tomtegrensen vår, og det er ikke helt vanlig selv om vi ved et par tilfeller i vinter har hatt sjøen et stykke oppe i selve hagen også.
Fikk prøvd kameraet mitt ute i dag også. Kameraet er helt supert, men ser at fotografen har en lang vei å gå før bildene blir bra...
Også i dag var det så og si umulig å "feste" Gussemann på film... Han har slikt et tempo og står ikke særlig lenge i ro. Tenk å kunne ha hatt den energien en fireåring har :o) 

Mor sjøl i ny lue - julegave fra største gullet mitt <3

Ha en fortsatt fin dag alle sammen!

1 kommentar:

  1. Heia og god jul til dokker :O)

    Ja endelig er det kommet litt sne, håper på litt mere før kulda setter inn mot helga.
    Koselige bilder i innleggene nedenfor,
    ha en fin romjul videre, hilsen Lisbeth :O)

    SvarSlett