Sider

søndag 4. september 2011

Hyttetur ilag med Oldebeste


Dagen i dag startet litt dårlig med at Gustav skulle opp og hjelpe Aron å finne et plaster til Aron sin hånd. Langt oppe i trappa snublet Gustav og ramlet ned nesten fra toppen i trappa!!! Det var helt redselsfult å komme springende ut i gangen og se på at ungen min seilte ned - uten sjans til å fange ham opp! Jeg skalv lenge etter at vi så at alt virket ok med ham. Han har en noe forslått hofte, høyre arm og rygg, pluss en liten kul i hodet... :o(
Aron sa: "Æ prøvde å gå ned et trinn før å fange ham, men æ klarte ikke..."
Jeg tenkte: "Æ sprang ut av kjøkkenet, så ham seile ned og klarte ikke å nå frem for å ta imot ham..."
Huff og huff, men heldigvis gikk det bra.

Etter skrekkopplevelsen dro på hyttetur ilag med "Oldebeste" (min farmor). Været var lett overskyet, men temepraturen var så fin.
Ungene storkoste seg, og Aron plukket massevis av bær. Etter å ha vært på hytta ei stund så dro vi opp på Gratangsfjellet til Lapphaugen. Der spanderte Oldebeste middag på oss.
Det var virkelig god mat der. Skikkelig bra "husmannskost", og store posjoner.
I kveld har jeg og ungene bakt blåbær & tyttebær-muffins av alle bærene som Aron plukket.
Deilige ble de :o)))
Ønsker dere alle ei god kommende uke!

Klæm fra

2 kommentarer:

 1. Kor koseli dokker har hadd d i hælga! Huff, e skikkeli fælt når dæm dætt i di dær trappen. Vi har trapp mellom første og andre etg. og den e dritglatt. Lillesøster for me haue først ne og i flisn på ganggolvet rætt etter vi fløtta inn, å d va en helt førfærdeli opplevelse. E dritredd når onga ska gå ne sjøl om vi nu har satt antiskli i alle trinnan. Heldivis har ikke han Nicholas ramla dær, men d e me hjærte i halsn vær gang han går ne...han glæm sæ jo ofte av og leke og tulle nedover... Heldivis gikk d jo førsåvidt bra dennan gangen hos dokker.
  Ha ei super uka!
  -klæm-

  SvarSlett
 2. Bærtur og oldemorkos høres jo koselig ut ja:) Så vondt når de små faller og slår seg. Tenk hvor mange ganger de skal slå seg opp gjennom livet, huff å huff :/
  Super blogg du har:)

  SvarSlett