Sider

mandag 15. august 2011

Et lite barnerom

 Jeg har før blogget om oppussingen av ny-rommet til "Lille Engle" (Gustav). Han fikk nytt soverom tidligere i sommer, og da ble "tomleplassen" litt større enn det han hadde tidligere på ca 4.5 kvm. Nå har han vel litt i underkant 6 kvm å rutte med ;o)
Det er med andre ord ikke store plassen, men det er stort nok.
Vi fjernet et garderobeskap som stod der tidligere og har dermed måtte tenke litt alternativt i forhold til oppbevaring av klær.
Her under følger det litt bilder av hvordan vi oppbevarer klærne til minstemann - i kurver, skuffer, på knagger og på hyller.
Synes det fungerer veldig greit, egentlig ;o)
Også dette rommet har fått hvitt gulv. Det begynner nå å bli en helhet i 2:etg som i fjor sommer ikke hadde mindre enn 5 forskjellige gulv på de 6 rommene i denne etasjen (da er badet ikke tatt med). 
Vi tok to gulv i fjor sommer - "lille doen" og Elise sitt rom, to til er tatt nå - guttenes rom. Igjen har vi to soverom og gangen oppe.Her er klær på hylla, i kurver og på knagger :o)

Under sengen fra Bohus er det god plass til klær. 

To store skuffer og to små, rommer en hel del.


Herlige knagger fra Lampehuset (Housedoctor). Disse skal vi bruke i barnehagen også til å henge vognposer på.

1 kommentar:

  1. Så kjempeflott ut :) likte de knaggene veldig godt! Gleder meg til å innrede jentenes nye barnerom senere i høst! Og skuff-, kurv- og knagg-systemet så ut til å fungere helt utmerket!

    SvarSlett