Sider

lørdag 9. april 2011

Barneselskap og bestevenner


I dag har vi har barneselskap her i huset. Aron fyller 6 år i morgen :o)
Han hadde lyst å ha et lite selskap, så det fikk han. Tre barn fra barnehagen var invitert, samt mammaen til kjæresten hans. Bildet her over synes jeg er så flott. Aron og Valentina har vært barnehagekjærester i godt over et år nå, og det er dønn seriøst. De har så mange planer :o)
Best av alt er at de virkelig er gode venner. Når jeg ser på dem to ilag så tenker jeg at slike gode bånd som man knytter i barndommen får betydning for en videre i livet.
Litt trist er det at de ikke skal gå på samme skole til høsten, men jeg håper at vi alikevel kan klare å holde kontakten.
Jeg synes bilder utstråler betydningen av ordet "bæstevenna"!

 Aron ville pynte kaken sin selv. På bildet ser han svært så betenkt ut, men i virkeligheten var han meget stolt over sine kakapyntings-ferdigheter... :o)
 Lillebror venter på kaka

 Storesøster var til stor hjelp ved barnebordet. Hun holdt orden og hjelp til.
Her kommer mamma med, kake, sang og "fyrverkeri"....

3 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye med snart 6-åring i hus :) Spennende alder! Synes du har så fine bilder og utforming på bloggen din!
  Ha ei fortsatt fin bursdagshelg :)

  SvarSlett
 2. Bestemor og bestefar i Stockholm gratulerer og smiler over bildet på deg og din Valentina. Det var kjempefint. Har nettopp prata med deg i telefonen.Ha en kjempefin dag. Klem fra hele familien i Stockholm. Vi ses om drygt to måneder.

  SvarSlett
 3. Gratulere med 6 åring, tia går så alt for fort, de blir så fort store, ungene, masse fine bilder av skjønne unger, ha en fin søndag,

  Lisbeth ;)

  SvarSlett