Sider

onsdag 23. mars 2011

Svært spennende tider i vente!

Jeg og to andre startet et AS før jul - "Ørarampen Barnehage AS".
Vi går spennende tider i møte nå, for nå ser det ut som om vi kommer til å starte opp en helt ny barnehage her like ved hvor vi bor. Vi venter på en endelig avklaring fra Narvik kommune/politikerne på om vi får driftstilskudd eller ikke, men det er lite sannsynlig at vi ikke vil få det da kommunen har alt for få barnehageplasser slik som det er nå.
Les mer om barnehagen 
For de som måtte stusse på navnevalget så er det et meget bevisst valg av navn. "Øraramp" var tidligere et belastet uttrykk her lokalt, og som det var knyttet mye negativitet til. I de siste årene har det skjedd svært mye i områdene Kvitsandøra og Fagernes, og her er mange positive krefter som har jobbet -og jobber for at dette skal være et godt område å bo i. Utviklingen og endringene her har vært store, og det har i mange år vært et populært boligområde for barnefamilier :)))
Vi ønsker å snu begrepet "Øraramp" til å bli noe positivt.
 "Ørarampen barnehage" skal bidra til å sette flott "farge" på lokalområdet vårt!
Hjemmesideadresse til barnehagen vil komme om litt.


Bildene er tatt i morges. Da gikk jeg og guttan en tur bort til lokalene som vi skal drive ny-barnehagen i inntil at vi får ferdig et nybygg.

2 kommentarer:

  1. Å så gøy!
    Jeg har vært med å starte en to avdelings barnehage og nå driver jeg en 5 avdelings. Kjempegøy og mye jobb. Men de gyllne øyeblikkene gjør det 200% verd det. Håper dere får flyt og godt samarbeid med kommunen.
    Stå på flinke flinke jenter!!

    SvarSlett
  2. Kor arti! Æ likte navne kjæmpegodt, øraramp e jo et kjent uttrøkk førr oss som bor hær. Håpe d ordne sæ me kommun så dokker får starta opp, førr barnehageplassa e nåkka vi træng. Lykke tel tel dokker alle 3, glæde mæ tel å se kor d går framover! :o)

    SvarSlett