Sider

onsdag 30. mars 2011

Endelig...


kom... 


Hurtigruta!


Aron er nok over gjennomsnittet interessert i- og begeistret over Hurtigruten. Siden før jul har han ventet på at den skulle anløpe Narvik. Vi har hatt nedtelling på (selvfølgelig) Hurtigrute-kalenderen hans siden nyttår.
Og de siste par/tre ukene har han vært rimelig oppdatert på hvor mange dager det har vært igjen.
Det er jo slik at den kommer hit hver Vinterfestuke.
Så gjett om det var stas da vi så Hurtigruten på tur til barnehagen i morges :o) Det var ikke mindre stas da dro innom og spiste en is der etter barnehagen.
Vi må nok en dag ta å reise en liten tur med Hurtigruten. Det tror jeg virkelig hadde gledet ham enormt:o)

3 kommentarer:

 1. En blivende Hurtigrute-kaptein han Aron kanskje... Men skjønne han godt, e en stor og staseli båt. Arti når ongan e så opptatt av ting at dæm næstn lyse av glede når dagen endeli e dær. Kos dokker masse, håpe d en dag blir Hurtigrutetur på tøffingen! :o)

  SvarSlett
 2. Hei. Jeg stakk bare innom bloggen din en tur og det fikk meg til å tenke på hvor forskjellig vi har det i dette langstrakte landet vårt. Jeg bor i Rogaland og har absolutt ingen forhold til Hurtigruta.

  SvarSlett
 3. Så artig at noen er så fasinert av Hurtigruta :) Her vi bor er den innom hver kveld og både nordgående og sørgående ligger til kai samtidig. Minstefrøkena er opptatt av at når hurtigruta tuter er det seint på kvelden, og det er siste frist til å legge seg ;)
  Får håpe dere får til en tur med den en gang!

  SvarSlett