Sider

søndag 6. februar 2011

Skogens konge på besøk

 Jeg gløttet ut av vinduet i morges og så noe stort og mørkt som lå nederst i hagen. Ved første øyekast så det ut som en svær stein, men det var to elger som hadde tatt seg en liten morgenkvil i hagen ved siden av trampolinen til barna.
De lå der i flere timer. Det var virkelig koselig å følge med dem. Både jeg, Aron og Elise knipset masse bilder, men vi våget oss ikke ut for å ta noen nærbilder... Man skal ha respekt for ville dyr, især dyr på denne størrelsen.
Før de vandret videre passet de på å ta seg noen store tugger av trærne våre som er fulle av små kongler.
Nå skal vi ha barnebursdag om to timer. Har ei sjokoladekake på kjøling nå som snart skal pyntes.
Elise fylte 12år i går, og hele klassen er invitert i karnevals-bursdag.
Det skal nok bli gøy :o)


2 kommentarer:

 1. Gratulere så mye me stor jenta, blir nok stor suksess me karnevalbursdag. Vi e så heldi å ha besøk av skogens konge i hagen på baksia titt og ofte gjennom hele vintern, men i år har dæm ikke vært så ivri som åran før så lure på om d e vårres konge som har førvilla sæ tel øra? ;o)
  Førr ca 1 mnd sia hadde vi åsså besøk av et lite rådyr som sto å smakte på ripsbuska vårres, desverre va d ennu så mørt ute at æ fikk ikke nå bilde. E spennanes å ha naturn så nært innpå huse, men når d kommer tel elgen så e æ å litt gla førr at vi kan kike på han gjennom kjøkkenvindue. E store dyr som æ har ennu større respekt førr!
  Håpe dokker får ei kjæmpefeiring!
  -klæm-

  SvarSlett
 2. Heisann

  var på tur med barnehagen i nærheten av dokker tidlig i uka, da så vi to stk elg ligge i en hage å spise.. Hehe, og de virka ikke særlig redd oss heller, så vi lista oss bare videre:) De har nok flytte til dokker:)
  Gratulere me stor-jenta:)

  SvarSlett