Sider

mandag 14. februar 2011

Legene sier vi er over den mest kritiske fasen!!!


Mammahjertet renner nesten over av lykke og håp om at dette virkelig skal gå bra. En professor på blodsykdommer har nettopp vært her og formidlet en gledelig beskjed - vi er over den mest kritiske fasen ser det ut til. Etter flere runder med blodoverføringer og en mengde medisiner, inngrep for å stanse store neseblødninger osv så har de nå klart å få den lille kroppen til å begynne å virke som smått igjen.
Han sier også at det er liten fare for tilbakefall, og at denne akutte sykdommen mest sannsynlig har blitt utløst av en vanlig virusinfeksjon...
Kroppens immunforsvar har ikke bare angrepet viruset, men har også gradvis drept alle blodplater i kroppen.
Nå som blødningene er stanset og kroppen som smått har begynt å produsere noen blodplater/trombocytter selv 

Mitt elskede lille barn ser ut til å komme seg sakte, men sikkert!
Takk for alle bønner og tanker! Det betyr enormt mye å kjenne at mennesker bryr seg om oss.
Livet har fått et nytt perspektiv, og jeg er atter igjen blitt påmint på det sterkeste om hvor uendelig, ubeskrivelig heldig jeg er som får lov å være mamma til Aron, Elise og Gustav - og stemamma til Vilde.
De fire er det viktigste i livet vårt.


6 kommentarer:

 1. Hei kjære Eva!
  Glemte helt av å skrive på forrige innlegg,fikk stian til å ringe tom espen med en gang så vi fikk høre ka som har skjedd!(tenkte du va opptatt!)
  Herregud æ blei helt skremt,men så bra at det ser ut til å gå fremover. Vil ikke tenke på hvordan det må føles å se ungan sine alvorlig syk...
  Sende alle gode og varme tanka til Aron gutten og håpe han blir bedre for hver dag!
  Stor klem til dåkker begge to.

  SvarSlett
 2. Så godt å høre at det går bedre, uff for et mareritt!
  Leste nettopp inlegget under!
  Sender bønner jeg og, måtte han komme seg helt, og bli helt frisk, fort!

  SvarSlett
 3. Kjæreste Eva!!!
  Kan ikke beskrive følelsen av å finne ut hva dere er rammet av... jeg har ikke fått med meg dette før nå og det er sikkert greit å få vite om det samtidig som du kan dele gode nyheter...

  Åh, mammahjertet føler med deg og dine og vi sender de VARMESTE tanker til Aron og til resten av den herlige familien din!!!

  God, holde-rundt-klem fra Elisabeth

  SvarSlett
 4. Har fulgt med både på facebook å hær inne å e så glade på dokkers vegne!! Krysse fingrene for at fremgangen fortsette i raskt tempo å dokker snart e på tur hjem igjen :) Go bedring!

  Hilsen Kjersti! Julie sender klemmer!!

  SvarSlett
 5. Hei vennen.
  Så utrolig godt å høre at det går bedre. Kan bare forestille meg hvor utrolig redde og engstelige dere må ha vært. Det å se sine søte små bli syk, er enhver forelders mareritt. Jeg ønsker dere fortsatt alt det beste og at han kommer seg fort igjen.
  Gode, varme klæmmer fra Susanne

  SvarSlett
 6. Hadde ikke lest forrige innlegg, men ble veldig glad da jeg leste at alt går bra med "gullet" deres. Vet litt om å ha syke barn, selv om de (forhåpentligvis) ikke er alvorlige syke, sånt sliter på et mammahjerte.

  SvarSlett