Sider

søndag 16. januar 2011

Lego - et familieprosjekt

I går startet jeg og Aron en stor jobb - vi begynte å sortere og rydde i legokassene. Aron har fått mye en del fin lego de siste to årene, og han er virkelig glad i å leke med det. Dessverre har vi hatt det stående i stua og det har ført til at en "klåfingret" lillebror har vært der og demontert det meste. Nå skal vi ikke legge all skyld på lillebror, men er ganske opplagt at det er fristende for en liten kar på 3år å "kikke litt" på flotte lego biler, brannstasjoner, fly og lignende. Og så er det jo slik at det er mye lettere å plukke det ifra hverandre enn å sette det sammen...
Nå har vi iallfall flyttet all ferdigbygget lego opp på rommet til Aron. Vi har for en periode ryddet togene vekk fra togbordet, og gjort det om til et "legobord". Aron har tilbragt masse tid oppe på rommet sitt, og virkelig kost seg med all den flotte legoen sin :o)
Nesten hele familien har vært i sving i forhold til "legoprosjektet": Jeg har sortert biter, Tom-Espen har bygget, Aron har lett etter deler (og ventet tålmodig mens pappsen har bygget) og Gustav har vært der og gitt oss noen utfordringer underveis, som feks da han velmenende kastet et digert kosedyr midt oppi byggefeltet....;o)))

Må dere alle få en fin uke!

Klem fra Eva


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar