Sider

mandag 20. desember 2010

Risboller med daim


Julerisboller
100 gr margarin
200 gr daimsjokolade (en stor plate)
3 ss lys sirup
puffet ris

Margarin og sjokolade smeltes i et vannbad. Knekk sjokoladen i biter og rør jevnlig - da går det litt raskere.
Tømt det over i en bakebolle.
Ha i 3-4 ss lys sirup, og rør alt godt sammen.
Hell i puffet ris etter ønsket mengde (jeg pleier å røre i så pass mye at det kun er litt av blandingen som ikke er "mettet" av puffet ris).
Legg en god, toppet spiseskje i muffinsformer.
Sett i kjøleskap eller i fryseren.

Disse risbollene smaker helt nydelig. 
Vi "fant" på dem en gang vi var fri for vanlig kokesjokolade, og nå lager vi aldri andre risboller enn disse :o)

3 kommentarer:

  1. Høres farlig godt ut!! Så trivelig å lese om tradisjonene deres under,skal se om jeg rekker å ta den før jul...:-)
    klem♥

    SvarSlett
  2. Høres kjempegodt ut :D
    ønsker deg en fin førjulskveld
    /myr

    SvarSlett
  3. Oj oj, de hørtes nesten skumle ut. Ble farlig fristet til å teste ut de ja.
    :) Susanne

    SvarSlett