Sider

søndag 12. desember 2010

Pepperkaker og juletrær

I disse tider blir visst bloggen mye preget av juleforberedelser, og jeg ser at det ikke blir så hyppige oppdateringer... Bildene i dette innlegget er fra forrige søndag, da bakte jeg og guttene pepperkaker. Dersom ikke alle pepperkakene blir spist opp nå i adventstiden så skal vi ha noen hengende på juletreet. 
Torsdag vil juletreet bli levert på døra - nyhugget :)
Gleder oss til å se årets juletre :)
For 4-5 år siden var vi så seint ute med å skaffe juletre at det var fritt overalt! Det var helt forferdelig! 
Tom-Espen måtte ringe rundt og forhøre seg om "noen-visste-om-noen-som-visste-om-noen" som solgte trær.Tilslutt fikk han et navn på en og ringte ham. Mannen sa først at han var fri for trær, men så dro han litt på det og så sa han at han hadde et som var så stygt at han hadde ikke solgt det.
Gubben min sa "Vi tar det!" Han dro og kjøpte det, og kom hjem med et tre som manglet greiner på ene siden, og på den beste siden var det meget glissent. Det var virkelig ikke et pent juletre.
Men med masse pynt og mye godvilje, så syntes vi at  vi fikk et "fint" juletre det året også ;o)
Til ungene fortalte vi at dette treet var det som INGEN andre ville ha, og treet hadde vært så lei seg for at det ikke skulle få feire jul og stå i stua til noen. Så på selveste lillejulaften, når treet hadde gitt opp håpet, så kom Tom-Espen og hentet det! .
Synes nesten det var ei så koselig historie rundt det stusselige treet at vi vurderte å gjøre det til en tradisjon å gi stygge juletrær ei god jul ilag med oss...
Aron i bakinga.

Gustav i bakinga.
...
Ha en fin søndag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar