Sider

tirsdag 14. desember 2010

Julebord i barnehagen


Her er "Lille Engle" pyntet til fest i bunad som han har fått av ei dame som heter Frid. Hun har barnebarn som er for store til bunaden og en som enda er for liten, så derfor lurte hun på om Gustav ville bruke den så lenge han passet den. Jeg ble så glad, setter så stor pris på å få "arve" klær til ungene. Denne bunaden er så pent brukt at den ser ny ut.
Grunnen til at vi tok finstasen på i dag var at det skulle være julebord på Gustav si avdeling i barnehagen idag. Det skulle serveres ribbe med tilbehør - middag og dessert.
Alle barna som er i alderen 2-3år var i morges pyntet i julekjoler, skjørt, dresser, vester, hvitskjorter, slips og bunad ;o)
 Dessverre måtte Gustav hentes før festen startet. Jeg ble oppringt på jobben om at Gustav virkelig var "pusk". Han har vært ganske så forkjølet i noen dager nå, men nå viste det seg at han hadde fått feber også.
Synes det var så synd at han skulle bli syk nå, det er jo så koselig med dette julebordet.
Ja, ja det er lite å gjøre med det. Sjuklinger skal holdes hjemme, de har lite å gjøre på  et julebord ;o)
I skrivende stund sitter han på mammas fang og koser, og har det nok best der.

En varm hilsen til dere alle, og et ønske om at dere skal holde dere friske i disse forkjølelse- og influensatider!


2 kommentarer:

 1. Flott gutt i finstasen :D
  De hadde julebord i barnehagen til lillebror her om dagen også, ordenltlig morsomt å se de vakre små løpe rundt i pentøyet :D
  Ønsker deg en fin førjulskveld
  /myr

  SvarSlett
 2. Førr en staskar! Så synn at han blei syk å måtte dra hjæm, e jo ikke nåkka kos å være syk nu når d skjer så mye spennanes. Hær i huse va d åsså en litn kar som gikk glipp av julebore pga sykdom, men han blei nu heldivis fresk og rask igjen fort. Go bedring tel dokker og håpe restn av adventstia dokkers blir sjukpjuskfri! :o)

  SvarSlett