Sider

søndag 15. august 2010

Søker tips om møbelstoffTrenger tips om gode og fine møbelstoff. Denne skal trekkes om. Håper at jeg skal klare å gjøre det selv, men er litt usikker på hvor omfattende det vil bli.
Jeg ser for meg et lyst og slitesterkt stoff.
Noen forslag? Linker?

Ps Bli med i trekningen av et signert trykk. Se KONKURRANSEN her.

7 kommentarer:

 1. ka me ett beige linstoff??
  Nå i denna stilen som du finn her:
  http://renate-minverden.blogspot.com/2010/08/gammel-stol-i-ny-drakt.html

  lykke til på jakten :)

  ha en fortsatt flott søndagskveld!
  klæm Trine

  SvarSlett
 2. Stoff og stil mener jeg har endel møbelstoff. Ikke sikker på om de har nettbutikk, men er vel lett å finne ut av :) Du kan også gå innom feks bohus og se på deres møbelstoff.
  lykke til :)
  -synnøve-

  SvarSlett
 3. Hei,

  Ser at Trine allerede har linket til min "nyopptrekte" stol :)

  Jeg bestilte stoffet i Stoff og stil. De har masse å velge i. Dette har jeg brukt: http://www.stoffogstil.no/Katalog/Bolig.aspx?group_id=4690&articleid=17925

  Lykke til!

  -Renate-

  SvarSlett
 4. Letar själv tyg till en hel soffgrupp jag köpt.. Blev full i skratt när jag såg din gungstol för det är ungefär samma färg på plyschen på de soffor jag har. Måste vart väldigt modernt med olivgrönt en gång. Ha en bra start på din vecka.
  Kramar Pia

  SvarSlett
 5. Gøy å se at du har en likedan stol som jeg har stående på loftet her....og den står på loftet siden jeg ikke har funnet eller tatt meg tid til å finne noe stoff til den. Spent på å se hvilket stoff det blir du velger. Samtidig må jeg vel seriøst snart prioritere den stolen...glemmer den rent bort;)

  Stoff og Stil har nettbutikk ja:)

  SvarSlett
 6. Hei. Jeg fant mye inspirasjon hos denne damen:
  http://heidamen.blogspot.com/.
  Den blir nok flott!
  Lykke til!

  Merete

  SvarSlett
 7. Ja, nu e du jo så att vi har ett fint möbelstoff her hemma med blommor på.Ett gemmelt som svigermor hadde spart. Det er helt ubrukt, har flewre meter. Har truckit om en gammel stol med det og det ble så fint. Vill du kanskje ha litt töy i pakken till geburtsdagen din? Så koselig å se att de små tingene jeg sendte kunne passe inn der i huset på Holmen.
  Klem Mamma

  SvarSlett